Vének

109.000.000 Ft

279.638

A hely neve CSODA

ID: 9077
Eladó Ház / Családi ház
Vének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó HázVének Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés VénekTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 60 m2
Szobaszám 3Építés éve 2004
Szerkezet Tégla házTelek terület 750 m2
Állapot ÚjszerűKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Gáz - cirkó
Erkély IgenAkadálymentesített Nem
Kilátás Panorámás
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Beépített konyha
Amerikai konyhás
Kandalló
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Fedezd fel a Vízimennyország Csodáját!

???? Álmodtál már arról, hogy a Duna ölelésében ébredj minden reggel? Most itt az idő, hogy valóra váltsd álmaidat! A CSODA! nevű helyszín Vének csendes kis zugában várja azokat, akik a víz szerelmesei és különleges élményekre vágynak.

???? A 60 m2-es, belső kétszintes ház minden kényelmet biztosít, hogy otthonosan érezd magad a természet lágy ölelésében. A nappali+2 szobával és 2 fürdőszobával ideális otthona lehet egy aktív életet élő családnak vagy baráti társaságnak.

⛵️ De ez még nem minden! A saját stég és közvetlen vízpart lehetővé teszi, hogy a hajód új otthonra leljen, vagy hogy kajakod vagy horgászfelszerelésed mindig kéznél legyen. Itt minden a vízről és az aktív kikapcsolódásról szól!

???? Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget! Hívj most a 06703633233-as számon, és tartsd a kezedben az igazi Vízimennyország kulcsát!

Ár: 109 M Ft.


(9077)