Szentantalfa

59.900.000 Ft

171.953
ID: 3323
Eladó Ház / Családi ház
Szentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó HázSzentantalfa Eladó Ház
Elhelyezkedés 8272 Szentantalfa
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 115 m2
Szobaszám 5
Költözhető azonnal
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 900 m2
Állapot Újszerű
Komfort Összkomfortos
Fűtés Cserépkályha
Kilátás Kertre, parkra néző
Udvarra néző
Parkolás Parkolás az udvaron
Extrák Légkondicionáló
Beépített konyha
Terasz
Cserépkályha
Kandalló
Amerikai konyhás

A Káli-medence szélén, a Balatonfelvidék tájvédelmi területén, a Balatontól 5 km-re, barátságos kis faluban, Szentantalfán eladó ez a romantikus ház. Néhány évvel ezelőtt a ház teljes felújításon esett át, amiben a tulajdonos megőrizte a ház Balaton-felvidéki jellegét. A felújítás során a csővezetékek, villanyvezetékek, burkolatok cseréje megtörtént, az emelet klimatizálást kapott, a tető is cserélve lett, a külső falazat szigetelése is megtörtént, valamint a 3 fázis is kiépítésre került. Az udvarban kialakításra került egy tároló házikó, valamint egy mediterrán stílusú grillterasz a fák árnyékában. A bekerített telek előtt több autó számára kiépített parkoló található.
Amennyiben ez a rövid ismertető felkeltette figyelmét, várom hívását (akár hétvégén is) további információk miatt, vagy csak egyenesen kérjen időpontot megtekintésre!
Ár: 59,9 millió Ft, mely az összes berendezést, bútorzatot tartalmazza.
Tel: 06703633233

(3323)