Mosonmagyaróvár Kálnoki

295.000.000 Ft

757.206
ID: 10022
Eladó Ház / Családi ház
Mosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház KálnokiMosonmagyaróvár Eladó Ház Kálnoki

Tulajdonságok

Elhelyezkedés Mosonmagyaróvár
Kálnoki
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 293 m2
Szobaszám 5Építés éve 2000
Költözhető azonnalSzerkezet Tégla ház
Telek terület 3000 m2Komfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Gáz - cirkó
Kilátás Kertre, parkra néző
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Légkondicionáló
Cserépkályha
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Terasz

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a varázslatos lehetőséget Mosonmagyaróvár kertvárosi részén, a Kálnoki úton. Az eladó ingatlan egy 3000 m2-es dupla saroktelken helyezkedik el, két külön helyrajzi számmal. Az egyik telken az épület, míg a másik telken gyönyörű ősfa-liget található, mindez egybe kerítve.

A családi ház két részből áll: egy része irodának, míg a másik része egy teljes értékű családi otthonnak ad otthont. Mindkét egység külön bejárattal és mérőórákkal rendelkezik, biztosítva a teljes kényelmet és privát szférát.

Az ingatlanhoz tartozik egy dupla garázs, négy fedett kocsibeálló és 8 darab térkövezett parkoló, így vendégei és ügyfelei mindig könnyedén parkolhatnak.

A családi ház összesen 293 m2-es, nappali plusz 4 hálószobával és 2 fürdőszobával. A fűtés gázkazánnal és radiátorokkal történik, emellett két gyönyörű cserépkályha is rendelkezésre áll. Az alagsorban bortároló és szauna is található, ahol kényeztetheti magát a pihenés és kikapcsolódás pillanataiban.

Ez az ingatlan ideális választás lehet vállalkozóknak és családoknak egyaránt, akik vállalkozásukat és otthonukat egy helyen szeretnék kombinálni.

Ár: 295 M Ft.

Ha részletesebb információra van szüksége, vagy szeretné megnézni az ingatlant személyesen, kérem, ne habozzon, hívjon a 06703633233-as telefonszámon.

Köszönjük érdeklődését, és várjuk jelentkezését!

(10022)