Győrladamér

79.900.000 Ft

221.624
ID: 8632
Eladó Ház / Családi ház
Győrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó HázGyőrladamér Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9173 GyőrladamérTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 115 m2
Szobaszám 3Építés éve 2016
Szerkezet Tégla házTelek terület 992 m2
Állapot ÚjszerűKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Terasz 14 m2Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás 2 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Riasztó
Amerikai konyhás
Tehermentes
Cserépkályha
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Győrladamér csendes utcájában 992 m2-es telken, 5 éve épült, egyszintes családi ház keresi új gazdáját.
Az udvar parkosított, rendben tartott, valamint térkövezett. A növények gondozását fúrt kút és öntözőrendszer segíti. A relaxációt a medence (3*6 m) biztosítja, az autók tárolására a dupla garázs, valamint a dupla fedett gépkocsi beálló áll rendelkezésre. A nagy méretű fedett teraszra fa tüzelésű kemence került beépítésre.
A ház nappali+2 hálószobás, de van lehetőség a további bővítésre. A jelenlegi lakóterület 73 m2, melyhez csatlakozik a terasz, fedett gépkocsi beálló, valamint a dupla állásos garázs.
Az épület szigetelt, négy bejárattal rendelkezik, padlással ellátott, tehermentes, redőnyökkel és szúnyoghálókkal, kamera és riasztórendszerrel, elektromos kapuval szerelt. Nagyon alacsony fenntartási költséggel működik, a gázkazános fűtésen kívül cserépkályhával rendelkezik, napos és világos.
Ár: 79,9 M Ft.
06703633233

(8632)