Győr
Nádorváros

450.000 Ft/hó

1.155 / hó
ID: 9067
Kiadó Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Győr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó ÜzlethelyiségGyőr Kiadó Üzlethelyiség

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9024 Győr
(Nádorváros)
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Utcai bejárattalAlapterület 161 m2
Emelet FöldszintLift Nincs
Parkolás Saját parkoló

Leírás

Különleges lehetőség!

Ez az önálló épület Győr-Nádorvárosban található, közvetlenül a panelházak szomszédságában, rengeteg lehetőséget kínálva bármilyen célú tevékenységhez.
161 m2-es területével (3+1 helyiségből+vizesblokkból áll) és tágas elrendezésével lehetőséget ad arra, hogy a bérlő saját ízlése szerint alakítsa ki az ingatlant.
A hátsó helyiségbe akár gépkocsival is be lehet állni, így könnyebbé válik az áruk kipakolása vagy akár a vendégek fogadása.
Itt a tér, hogy céljaidat valóra váltsd és üzletedet dinamikusabbá tedd! Legyen szó akár:
- bemutatóteremről: ruha-, bútor- vagy elektronikai bemutatóteremnek kiváló lehetőség, ahol a tágas térben könnyen ki lehet állítani a termékeket;
- üzlet: szépségszalon, kozmetikai üzlet, szolgáltató vagy kisbolt – az ingatlan sokféle kiskereskedelmi vállalkozásnak megfelelhet;
- konditerem: a nagy belső tér ideális lehet egy konditerem vagy fitneszterem számára.
- irodahelyiség: üzleti iroda, szolgáltató központ, stb. – az ingatlan sokféle irodai tevékenységhez megfelelő környezetet nyújthat.
- műhely vagy raktár: kisebb gyártóegység, műhely vagy raktár is kialakítható az ingatlanban, különösen a hátsó részbe való gépkocsival történő beállási lehetőséggel.
Ez csupán néhány példa, de az ingatlan sok más vállalkozásnak is megfelelhet, attól függően, hogy milyen tevékenységet szeretne valaki folytatni.
Jelenleg nem éli fénykorát ez az épület, de lásd meg benne a lehetőséget, töltsd meg élettel!
Bérleti díj: 450 000 Ft+ÁFA/hó+rezsi. Szerezd meg most, és indulj el álmaid üzleti lehetősége felé!
Hívj most a 06307088684-es számon!

(9067)