Győr
Sziget Simor János püspök tere

170.000 Ft/hó

436 / hó
ID: 10023
Kiadó Lakás / Tégla
Győr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tereGyőr Kiadó Lakás Simor János püspök tere

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9025 Győr
(Sziget)
Simor János püspök tere
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 43 m2
Szobaszám 2Költözhető azonnal
Kaució 2 haviÁllapot Felújított
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Nem tetőtéri
Emelet 1. emeletLift Nincs
Fűtés Elektromos fűtésBelmagasság 3 méter alatt
Kertkapcsolatos NemHonnan nyílik Lépcsőházból
Felszereltség BútorozottParkolás Közterületen parkolás
Gépiesített IgenDohányzás Nem engedélyezett
Kiadás időtartama min. 1 évKisállat vihető Nem

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Örömmel mutatom be Önnek Győr-Szigetben, a Simor János püspök terén található kiadó lakásunkat: 43 m2-es, teljes mértékben felújított, bútorozott kis otthon várja új lakóit. Az ingatlan az első emeleten helyezkedik el, és magában foglal egy nappalit, egy hálószobát, fürdőt, konyhát.
A lakás úgy lett kialakítva, hogy minden igényt kielégítsen, és otthonos környezetet teremtsen. Az esztétikai és műszaki felújításnak köszönhetően minden részlet tökéletes harmóniát sugároz. A fűtést elektromos rendszer biztosítja, és a nyári hőségben a kellemes hőmérsékletet a klímával tudják szabályozni a lakók.
Az ingatlan rendkívül praktikus, alacsony rezsivel működtethető, így nem csak otthonos, hanem gazdaságos is. A lakás bérleti díja havi 170 000 forint plusz rezsiköltség. Az aláírandó szerződéshez két havi kaucióra van szükség.
Ha további részletekre lenne kíváncsi, vagy megtekintené a lakást személyesen, kérjük, hívjon minket a 06703633233-as telefonszámon. Örömmel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára tökéletes otthont!

(10023)