Győr
Pinnyéd

124.990.000 Ft

320.824
ID: 10028
Eladó Ház / Sorház
Győr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9025 Győr
(Pinnyéd)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / SorházAlapterület 111 m2
Szobaszám 4Építés éve 2016
Szerkezet Tégla házTelek terület 500 m2
Állapot ÚjszerűKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alattErkély Igen
Kilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Riasztó
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Alacsony rezsi
Terasz
Légkondicionáló

Leírás

Győr-Pinnyéden egyedi családi otthon várja Önt és szeretteit!

Álmodozott már egy olyan otthonról, ami mediterrán hangulatával, gondos precizitásával és meleg környezetével mindig örömet szerez? Nos, itt a lehetőség, hogy megtalálja!

Ez a gyönyörű egyszintes, családi házas érzetet keltő otthon tökéletes választás családoknak, akik szeretik a harmonikus, meleg és nagyon tiszta környezetet. A 111 négyzetméteres ingatlan nappalival és három hálószobával rendelkezik, így minden családtagnak megfelelő hely jut a pihenésre és együttlétre.

De ez még nem minden! A 14 négyzetméteres terasz és az 500 négyzetméteres udvar (melyből 250 m2 parkosított) tökéletes helyszínt biztosít a szabadtéri tevékenységekhez és a családi piknikekhez. Továbbá egy 20 m2 garázs, valamint 1 db fedett beálló biztosítja a gépkocsik számára a parkolást.

Az ingatlan felszereltsége pedig minden igényt kielégít: riasztórendszer, 4 KW-os napelemek, klíma, locsolómérő, kerti kisház, és még sorolhatnánk! Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön és családja otthonukban kényelmesen és biztonságban érezze magát. Ráadásul a ház minimális rezsivel "működik".

Az ingatlan elhelyezkedése sem lehetne ideálisabb: Győr-Pinnyéd városrész csendes utcájában található, ahol a város zajától távol, mégis könnyen elérhető közelségben van minden, amire szüksége lehet.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a varázslatos otthont, és váltsa valóra álmait!

Ár: 124,99 M Ft.

06703633233

(10028)