Győr
Szabadhegy

114.900.000 Ft

292.426
ID: 5222
Eladó Ház / Ikerház
Győr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó HázGyőr Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 9028 Győr
(Szabadhegy)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / IkerházAlapterület 90 m2
Szobaszám 4Építés éve 2021
Költözhető azonnalSzerkezet Tégla ház
Telek terület 400 m2Állapot Újépítésű
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - cirkóErkély Igen
Kilátás Udvarra néző
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Terasz
Alacsony rezsi
Jogilag újépítésű

Leírás

Győr-Szabadhegy csendes, családi házas környezetében új építésű, minimál stílusú, egyszintes, nappali+3 szobás, praktikus elrendezésű, 90 m2-es lakóterületű ikerházat kínálok megvételre.
Természetesen az ikerház magas műszaki tartalommal rendelkezik, amely biztosítja az energiahatékonyságot és a kényelmet. Háromrétegű ablakok és modern szigetelés gondoskodnak a hatékony hőszigetelésről. Minden szobában hűtő-fűtő klíma, elektromos zsaluzia és padlófűtés található, ami optimális hőmérsékletet biztosít minden évszakban. Emellett vízlágyító és videós kaputelefon is rendelkezésre áll. A minőségi konyhabútor beépített gépekkel pedig még komfortosabbá teszi az ottlétet. Ezáltal az ikerház nem csak modern és vonzó, de környezettudatos és energiatakarékos otthonként is szolgál.
Kényelmes elrendezése és praktikus berendezése garantálja az otthonos érzetet. A tágas, kétállásos garázs ideális helyet biztosít a tárolásra, legyen szó hajókról, motorokról, horgászfelszerelésekről vagy akár több autóról. A gyönyörűen parkosított kert pedig tökéletes környezetet teremt a kikapcsolódáshoz és a családi összejövetelekhez.
Ár: 114,9 M Ft.
Támogatások igényelhetőek: CSOK, illetékmentesség, Áfa-visszatérítés
Bővebb információ: 06703633233

(5222)