LiveZilla Live Chat Software

Heliahome

Adatkezelési nyilatkozat

Heliahome - adatvédelmi irányelvek

A felhasználók személyes adatainak védelmét a Heliahome Kft. kiemelten kezeli. A Heliahome Kft. minden webes tevékenysége összhangban van a magyar adatvédelmi és adatbiztonsági jogszabályokkal.

Jelen adatvédelmi irányelvek szabályozzák mindazon információk kezelését, amelyek a Heliahome Kft. birtokába jutnak, amikor Ön erre a weboldalra látogat.

Személyes adatnak számít minden olyan információ, amely alapján az Ön személye azonosítható (pl. név, e-mail cím, postacím). A Heliahome Kft. kizárólag abban az esetben tárol személyes adatokat Önről, ha Ön ezeket az adatokat kifejezetten rendelkezésére bocsátja.

Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Heliahome Kft. a megadott adatait nyilvántartsa és kezelje mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését.

A Heliahome Kft. az Ön személyes adatait arra használja, hogy megválaszolja kérdéseit, feldolgozza megrendeléseit, létrehozza az ingatlan adás – vétellel kapcsolatos dokumentumokat és biztosítsa a kedvezményes ajánlatokhoz vagy speciális információkhoz való hozzáférést.

Heliahome Kft. garantálja, hogy személyes adatait nem értékesíti harmadik félnek, valamint hogy személyes adatait semmilyen módon nem teszi hozzáférhetővé harmadik félnek értékesítés céljára.

Heliahome Kft. az Ön személyes adatait törli rendszeréből, amennyiben az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott ideje lejárt.

Heliahome Kft. weboldalára lépve személyhez kötődő célokra nem használt, általános jellegű adatok kerülnek automatikus rögzítésre, amelyek név nélkül kerülnek kiértékelésre, és weboldalunk látogatottságának felmérését, valamint a közzétett tartalmak és alkalmazások fejlesztését szolgálják.

A Heliahome Kft nagy figyelmet fordít a személyes adatok biztonságának védelmére. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az Ön adatait védjük az adatvesztés, megsemmisülés, torzítás/hamisítás, manipuláció, valamint jogosulatlan hozzáférés és jogosulatlan közzététel ellen.

Jelen adatvédelmi irányelvek kizárólag a Heliahome Kft. által működtetett honlapokra érvényesek, a Heliahome Kft. által működtetett honlapokon elhelyezett linkeken keresztül elérhető egyéb web oldalakra nem.